TEAM

Manou Huijbregts

Manou Huijbregts

“Ontwerpen met intuïtie en fijngevoeligheid is meer dan een trucje. Mensen zijn namelijk ongelooflijk sensitief. Je voelt wat je ziet, als het goed zit. Maar wat je ziet, dat weet je eigenlijk niet.”

manou@hparchitecten.nl

Meer

Pelle Poiesz

Pelle Poiesz

“In de architectuur gaat het te veel over het beeld, en te weinig over hoe je er bent gekomen. Architectuur is niet de saus, maar de basis van een goed gebouw. Het moet daarom meer over emotie en intuïtie gaan, dan over het plan van aanpak.”

pelle@hparchitecten.nl

Meer

Rufus van den Ban

Rufus van den Ban

“Alleen een buitenkantje ontwerpen, en dan weer weg zijn, vind ik jammer. Bijzondere oplossingen die bij de context passen, krijg je alleen door gaandeweg in gesprek te blijven. Ook tijdens het bouwproces.”

rufus@hparchitecten.nl

Meer

Kiara Snijders

Kiara Snijders

 “Ik haal er veel plezier uit om met beperkte middelen zoveel mogelijk comfort en woonplezier voor elkaar te krijgen. Juist voor mensen die weinig keuze hebben in waar ze wonen.”

kiara@hparchitecten.nl

Meer

Karolina Wrzosowska

Karolina Wrzosowska

“In een transformatie heb je zoveel meer aspecten en onderdelen die meewegen in je ontwerp. Die puzzel vind ik echt interessant!”

karolina@hparchitecten.nl

Meer

Jeroen Wassing

Jeroen Wassing

“Een project is bij ons altijd iets wat je samen doet met de andere betrokkenen. We staan er altijd voor open om het anders te doen, als daar een goede reden voor is.”

jeroen@hparchitecten.nl

Meer

Marianne Boonekamp

Marianne Boonekamp

“We zijn een hecht team, met een goede sfeer, veel energie en goede gesprekken. Het is mooi hoe de ideeën vanzelf ontstaan als je bij elkaar bent.”

marianne@hparchitecten.nl

Meer

Thomas Latjes

Thomas Latjes

“Ik ben een generalist en weet van heel veel dingen een beetje. Ik vind het daarom leuk om in het ontwerpproces met alle verschillende partijen en processen bezig te zijn.

thomas@hparchitecten.nl

Meer

Jelle Hettema

Jelle Hettema

“Elke plek heeft een eigen identiteit die wordt gevormd door de gebouwen die er staan. Het is de kunst om die zelfde identiteit vast te houden, ook wanneer je die gebouwen vervangt.”

jelle@hparchitecten.nl

Meer

Nona Dalman

Nona Dalman

Medewerkers sinds 2000

Medewerkers sinds 2000

Sinds 2000 hebben aan

onze projecten meegewerkt:

Meer