Prijsuitreiking Rotterdam Architectuur Prijs 2021

Wat een bijzondere middag was het! Elkaar weer echt ontmoeten (hoewel de prijsuitreiking ook via de livestream te volgen was) en dus ook live complimenten van de jury in ontvangst nemen voor de renovatie van de Rechthuislaan. Van links naar rechts: Jan Baarends (SW vastgoedverbetering), Manou Huijbregts, Femke Feenstra (jury), Nyasha Harper-Michon (jury), Oana Bogdan (juryvoorzitter), Hannan Mataich (Woonstad). Een fragment uit het juryrapport: “De vaardige renovatie onderscheidt zich zowel door architectonische kwaliteit als sociale waarde. Het laat zien dat dit soort investeringen haalbaar en waardevol is, een belangrijk signaal in een gemengde stad als Rotterdam die ook in een oververhitte woningmarkt woonruimte wil blijven bieden voor iedereen.”