Gasthuiskwartier blok D in verkoop

Een nieuw stukje Bossche Binnenstad is vandaag in verkoop gegaan: de woningen in blok D van het Gasthuiskwartier. Het ruim vijf hectare grote Gasthuiskwartier wordt getransformeerd naar een woon-, winkel-, en werkgebied. Op de locatie van het voormalige Jeroen Bosch ziekenhuis wordt onder supervisie van Edzo Bindels van West8 gewerkt aan een stuk nieuwe binnenstad. Samen met de architectenbureaus Bedaux de Brouwer, Hilberink Bosch en Mulleners en Mulleners ontwerpen wij een gevarieerd woningbouwplan met grondgebonden stadswoningen, herenhuizen met tuin en appartementen. De kelders van het voormalige ziekenhuis worden behouden en doen dienst doen als parkeergarage. Dat is niet alleen duurzaam, maar biedt ook een unieke kans om een vrijwel autovrij stuk binnenstad te maken. > bekijk het project